Over ons

De Praktijk voor Fysiotherapie “Vleuten” bestaat inmiddels 35 jaar en is daardoor bij velen bekend. Onze praktijk voldoet aan de huidige kwaliteitsnormen en is dan ook ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF. In onze praktijk zijn fysiotherapeuten werkzaam die allen op enthousiaste en professionele wijze met hun vak bezig zijn.

Op dit moment zijn Diny Engels en Eric Koopman werkzaam in de praktijk. Voor een derde collega loopt op dit moment een vacature.

Onze cardio- en fitnessapparatuur biedt u extra mogelijkheden zoals conditietraining, spierversterking en houdingsverbetering. 

Voor elke verzekerde kunnen wij fysiotherapie, revalidatie, sportblessurebehandeling en oefentherapie aanbieden. Wij hebben echter geen contract met JUST zorgverzekering.

Wij doen er alles aan om binnen 48 uur na aanmelding met de behandeling te starten.

Indien u uw huisarts of specialist reeds hebt bezocht voor het probleem waarmee u bij ons komt, dient u een verwijsbriefje mee te nemen tenzij de huisarts ons al een verwijzing heeft gemaild. Bezoekt u ons als eerste dan stroomt u in volgens DTF (Directe Toegangkelijkheid Fysiotherapie). Uw fysiotherapeut zal dan tijdens de eerste screening bepalen of u terug wordt verwezen naar de huisarts of specialist of dat u direct bij ons onder behandeling komt.

Het gaat allemaal heel erg goe

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close